Робочу зустріч зі слідчими підрозділів ГУНП в Дніпропетровській області з метою забезпечення взаємодії з експертними підрозділами

Опублiковано 22 апреля 2024.

15.04.2024 проведено спільну робочу зустріч зі слідчими підрозділів ГУНП в Дніпропетровській області з метою забезпечення взаємодії з експертними підрозділами.
У заході взяли участь перший заступник директора Дніпропетровського НДЕКЦ МВС Тетяна Ревякіна та завідувач відділу біологічних досліджень та обліку Наталія Фурсова та завідувач сектору молекулярно-генетичних досліджень відділу біологічних досліджень та обліку Аліна Соколова .
Зустрічі присвячено відкриттю новоствореного комплексу повнопрофільної лабораторії молекулярно-генетичних досліджень на базі Дніпропетровського НДЕКЦ МВС. Опрацьовані питання, які виникають при проведенні судових молекулярно-генетичних експертиз та функціонуванні Електронного реєстру геномної інформації людини. Особливу увагу приділялось аспектам ДНК-ідентифікації осіб за фактами воєнних злочинів та за наслідками російської агресії проти України.

Корисні посилання

2018 © Дніпропетровський НДЕКЦ МВС