Ознайомча екскурсія зі зростаючим поколінням.

Опублiковано 1 июня 2021.

29.05.2021 року працівниками відділу криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують старшим судовим експертом Юрієм Тетерятником та судовим експертом Максимом Мищенко проведена ознайомча екскурсія з учнями ліцею «Самара» м. Новомосковськ.

Діти  були ознайомлені з методами та способами, якими користуються судові експерти при проведенні оглядів та дослідженню транспортних засобів. Була показана колекція фотозображень транспортних засобів, номерні позначення яких підлягали підробці та колекція підроблених реєстраційних документів на транспортні засоби.

В канун міжнародного свята «Дня захисту дітей» учням ліцею були подаровані пам’ятні сувеніри від Дніпропетровського НДЕКЦ МВС.

Сьогодні у всьому світі відзначають дуже важливе та потрібне свято – День захисту дітей. Ми, дорослі, повинні захищати кожну дитину, дати можливість усім дітям світу рости щасливими, здоровими, ввічливими і відповідальними людьми. Тому що саме у дитинстві закладаються основи характеру людини, зумовлюється те, якою виросте дитина. Дніпропетровський НДЕКЦ МВС вітає усіх дітей  зі святом!

Корисні посилання

2018 © Дніпропетровський НДЕКЦ МВС